fbpx

Zonnepanelen installatie

Induct Solar installatie

De dag is aangebroken dat uw zonnepanelen op uw dak worden geplaatst. Vanaf nu gaat u profiteren van het geweldige rendement dat u uit uw zonnestroominstallatie gaat halen. De installatie zal op uw dak, onder het dak en in uw meterkast plaatsvinden. Een volledige installatie zonder bijkomende kosten, 100% transparantie.

 

induct solar

Zonnepanelen binnen een dag geïnstalleerd

Zo ziet de installatiedag er voor u uit

Stap 1

Na het analysewerk hebben wij de installatie perfect voorbereid                     

Stap 2

Wij komen zelf de installatie uitvoeren. Het team bestaande uit twee installateurs en een elektricien.

stap 3

Na de installatie starten we het systeem en laten we de applicatie zien.                   

stap 4

Wij bieden u jarenlange service na de installatie. Tevens bieden wij het onderhoud aan van de installatie

Hoe pakken wij dit aan?

Vrijblijvend legplan

Op basis van een telefonisch gesprek maken we een vrijblijvend legplan met daarin een prognose van hoe en waar de zonnestroominstallatie geplaatst kan worden op het dak. Hierbij gaan we uit van de informatie die u ons geeft.

Schouwing op locatie

Wij beginnen met het creëren van een veilig werkplek, dit doen we door het opbouwen en plaatsen van de juiste veiligheidsvoorzieningen. We bekijken dan gelijk of alles wat wij in het legplan gediagnostiseerd hebben ook daadwerkelijk klopt. Klopt de aangewezen plek voor de omvormer? Is het dak geschikt genoeg voor de installatie? Passen de zonnepanelen op uw dak volgens het legplan? Klopt alles? Dan kunnen we aan de slag en nemen de gehele werkwijze met u door. De producten die tezamen afgesproken zijn komen op uw dak te liggen.

Installatie ervaring

Alle belangrijke details besteden we extra aandacht aan. Het zichtwerk op het dak, het wegwerken van de bekabeling op een slimme en duurzame manier en het juist monteren van de omvormer. Door onze ervaring in de zonnepanelenbranche en bouwsector weten wij wat kwaliteit inhoudt. Nadat de installatie klaar is lopen we gezamenlijk de installatie stap voor stap door ter goedkeuring van u. 

Besparen maar!

Als de gehele zonnestroominstallatie aangesloten is op de meterkast gaan wij gelijk aan de slag om de installatie te laten werken. Tevens zorgen we ervoor dat ook de applicatie in werking is, zodat u inzichtelijk heeft hoeveel u direct bespaart.

Induct Solar

Wij trachten naar een 100% klanttevredenheid. Dit willen we op ieder aspect nastreven. Dit betekent ook dat wij u niet afschepen met een robot online of het inspreken van een bandje, maar direct iemand aan de lijn die u kunt ondersteunen. Wij pakken problemen direct voor u op. Het optimale rendement betekent ook dat de installatie onderhouden dient te worden, die service bieden wij u ook aan.

Induct Solar

Een installatie door Induct solar?