Zonnepanelen in Leiden

Vanaf 2023 0% btw op aanschaf zonnepanelen
Alleen A-merk zonnepanelen en omvormers
Offerte op maat middels een persoonlijk adviesgesprek

Gemeente Leiden gaat voor zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen zijn in Leiden verdubbeld ten opzichte van 2019.

De inwoners van Leiden gaan steeds vaker over tot het plaatsen van zonnepanelen op hun dak. Dit is naast het milieu, ook nog eens goed voor uw energierekening. Wanneer u namelijk kiest voor Zonnepanelen, bespaart u direct op uw energierekening. Dit is natuurlijk met de stijgende energiekosten erg interessant. Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen als u in Leiden woont kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Om u een korte weergave te geven van mensen die in Leiden wonen en zonnepanelen hebben laten plaatsen door ons ziet u hieronder een klein aantal projecten. 

Zonnepanelen installeren in Leiden

Wilt u zonnepanelen op uw huis in Leiden laten plaatsen door Induct Solar? Vul dan onderstaand formulier in, zodat wij contact met u opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij staan voor kwaliteit, snelle levering en een persoonlijke aanpak. Team – InductSolar-

neem vandaag nog contact op voor zonnepanelen op uw woning
Vrijblijvende offerte aanvragen
Al jaren uw partner voor het plaatsen van zonnepanelen

Waarom Induct Solar?

Induct Solar zorgt al jaren voor top kwaliteit installaties van zonnepanelen

Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise om u advies op maat te geven en kwaliteit af te leveren.

Van offertegesprek tot aan het aanmelden van de zonnepanelen installatie regelen wij voor u. Daarnaast staan wij u te woord als er naderhand vragen zijn en komen wij op locatie om service te verrichten.

Zonnepanelen op uw dak
Waarom Induct Solar?

Gecertificeerde installateurs, kwaliteit en servicegericht

Gecertificeerd

Binnen de teams zijn wij in het bezit van een NEN 3140, VCA's en de overige certificaten die benodigd zijn om zonnepanelen op en onder het dak te installeren.

Klantenservice

Als u vragen heeft over de installatie of is er service nodig op locatie, dan zijn wij bereikbaar

Snelle levering

Wij proberen een leveringstijd van 6 tot 8 weken te hanteren m.b.t. het leveren en installeren. Indien u zelf flexibel bent kunnen wij tevens buiten uw werktijden installeren.

- Team Induct Solar-

4/5

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat zonne-energie omgezet wordt in electriciteit. Deze opwekking wordt mogelijk gemaakt door de zon en dit maakt een zonnepaneel dat het duurzame energie produceert.

Qua investering is dat zeker het geval. De investering verdient zich zeer snel terug en na de installatie bespaart u ook direct op uw energierekening. Induct Solar zorgt voor een monitoring die voor u inzichtelijk is, wat zorgt voor transparantie. Daarnaast zorgen wij voor een korte terugverdientijd, waardoor het zeker de moeite waard is om zonnepanelen aan te schaffen.

Een zonnepaneel gaat gemiddeld 25 jaar lang mee. De meeste fabriekanten hanteren ook een output garantie van minimaal 25 jaar.

Aan de hand van uw verbruik en het Wp vermogen van de zonnepanelen kun je een inschatting maken. Factoren zoals bijvoorbeeld instralingshoek en orientatie spelen daar ook een rol in. Om u te helpen met een goede inschatting kunnen wij u een offerte op maat doen laten toesturen.

Al jaren uw partner voor het plaatsen van zonnepanelen

BESPAAR DIRECT

Contactformulier

Induct Solar, al jarenlang uw partner op het gebied van zonnepanelen